Canapele

MOBILIER CREAT DUPĂ IDEILE TALE

Pe Formes, când spunem mobilier creat după ideile tale, ne referim la următoarele aspecte. Alegi designul preferat și îl adaptezi pentru a se potrivi stilului personal și interiorului locuinței tale. Poți alege din gama noastră variată de țesături durabile, iar canapelele noastre vin în mai multe modele, materiale și dimensiuni, oferindu-ți libertate completă pentru a construi un design 100% unic și care să-ți reflecte dorințele de decorare pentru locuința la care visezi.

Poți utiliza personalizatorul online oferit de Bolia pentru a-ți crea propriul ”favorit personal” și a-l vedea schimbându-se în fața ochilor tăi sau ne poți contacta pe salut@formes.ro pentru a primi servicii complete de design interior și amenajări interioare de la personalul nostru talentat și pregătit cu o viziunea puternică pentru viitorul tău proiect.

După ce ai terminat cu aventura noului mobilier, fie că este online, fie sub îndrumarea echipei noastre de specialiști în design interior, meșterii noștri calificați încep călătoria proiectării proiectului tău. Acest lucru înseamnă că nu avem depozite vechi prăfuite, nici showroom-uri mari îngrămădite cu mobilier datat. Totul este creat special pentru tine. După ideile tale.

Zero deșeuri, un viitor mai bun

Filozofia noastră 100% personalizabilă reprezintă un avantaj pentru tine, cel care nu obosește niciodată să caute produsele ideale pentru propria casă și grădină. Le poți avea exact cum îți plac – fără compromisuri. Și pentru noi, înseamnă atât zero deșeuri, cât și un viitor mai bun. Este un avantaj reciproc de parteneriat.

Producătorii noștri calificați lucrează la capacitate maximă, asigurându-ne că totul servește unui scop. Reutilizăm excesul de materiale și energie pentru a alimenta producția nouă, iar modelor de mobilă și pieselor de mobilier returnate li se oferă o nouă viață.

Durabilitatea este nucleul a tot ceea ce facem și credem că cea mai mare contribuție durabilă este să oferim clienților noștri piese de mobilier rezistente în timp și care să nu ocupe spațiu inutil, ci să înfrumusețeze casa potrivită – a ta.

Lasă-ne să-ți fim alături în crearea unui spațiu pe care să-l iubești și să te bucuri să-l împărți cu cei din jurul tău. Un spațiu care trăiește prin tine pe www.formes.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *